Nå tilbys gratis tilhengerutleie hos Lagerlåven i Asker og Drammen

Tilhengerutleie Lagerlåven

Det har aldri vært enklere å låne en tilhenger for å transportere større møbler, gjenstander eller annet gods. Lagerlåven Minilager har nå inngått et spennende samarbeid med Freetrailer for å tilby kundene deres en unik og kostnadsfri tjeneste i Asker og Drammen.

Med Freetrailer-appen kan kundene enkelt låne gratis tilhengere, og dermed løse transportutfordringene på en trygg og effektiv måte. Tilhengerutleie hos Lagerlåven er spesielt nyttig for de som trenger å frakte varer til og fra lageret, eller for de som skal flytte inn og ut av lagerrommene. 

Delingsøkonomi i praksis

Freetrailer-konseptet er bygget på prinsippene om delingsøkonomi, som gir kundene en enkel og kostnadseffektiv måte å låne en tilhenger på. Dette innebærer at du ikke trenger å bekymre deg for å investere i din egen tilhenger eller å finne en egnet måte å transportere den på. Med Freetrailer kan du enkelt og kostnadsfritt låne en tilhenger uten ekstra utgifter.

For de som befinner seg hos Lagerlåven i Asker og Drammen og trenger å frakte varer eller gjøre flytting mellom lager og hjem, er Freetrailer den ideelle løsningen. Alt du behøver å gjøre er å laste ned appen og følge de enkle instruksjonene for å låne din tilhenger.

En voksende tjeneste

Interessen for Freetrailer-tjenesten har økt markant i Norge, og stadig flere kunder setter pris på den unike muligheten til å låne tilhengere uten å måtte kjøpe noe i den aktuelle butikken. Denne fleksibiliteten og tilgjengeligheten appellerer til mange.

Så neste gang du besøker Lagerlåven i Asker eller Drammen, husk at du enkelt og kostnadsfritt kan leie en tilhenger via Freetrailer-appen. Dette er en enkel, praktisk og kostnadseffektiv løsning. Prøv tilhengerutleien hos Lagerlåven i dag

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen