Freetrailer og NetOnNet: Utvider Vellykket Samarbeid til Norge

NetOnNet Alnabru tilhenger

Vi er henrykte over å kunne kunngjøre vår videreføring av det vellykkede partnerskapet med NetOnNet, som nå utvides til Norge med sin butikk i Oslo, NetOnNet Alnabru.

Samarbeidet har allerede vært en overveldende suksess i Sverige, og vi er svært takknemlige for muligheten til å fortsette vår reise på tvers av grenser og bringe den tilgjengelige tilhengerutleien til våre naboer i Norge.

Partnerskapet mellom Freetrailer og NetOnNet har vist seg å være en bemerkelsesverdig suksesshistorie, og det er et eksempel på hvordan to selskaper kan samarbeide for å tilby enkelhet og bekvemmelighet til kundene. Vi ønsker å takke NetOnNet for deres tillit og dedikasjon til dette partnerskapet. Det er gjennom deres sterke engasjement at vi kan tilby en enda mer problemfri opplevelse for våre brukere.

En Ny Milepæl for Norsk Transport

Sammen ser vi frem til å starte et like vellykket partnerskap i Norge og sikre at NetOnNet-kundene i Norge også kan dra nytte av muligheten til å leie en tilhenger. Nå har norske kunder en ekstra ressurs for å møte sine transportbehov og gjøre flytting og transport enklere enn noensinne.

Freetrailer har alltid vært forpliktet til å tilby praktiske løsninger for tilhengerutleie, og dette partnerskapet gjør det mulig for oss å nå enda flere mennesker og samfunn i Norge. Vi tror på å gjøre ting enklere, mer tilgjengelige og kostnadseffektive for alle våre brukere, og dette partnerskapet er en forlengelse av den visjonen.

Den Neste Spennende Fasen

Vi ser med stor forventning frem til den neste spennende fasen av Freetrailer-samarbeidet med NetOnNet i Norge. Sammen skal vi fortsette å tilby kundene våre den praktiske og enkle tilgangen til tilhengerutleie, og sørge for at transportbehovene i Norge møtes på en smidig måte.

Dette partnerskapet er mer enn bare et samarbeid mellom to selskaper; det er en mulighet til å gjøre en positiv innvirkning på samfunnet og gjøre transport enklere for alle.

Vi gleder oss til å se dette partnerskapet vokse og utvikle seg i Norge, og ser lyst på fremtiden for Freetrailer og NetOnNet. Sammen skal vi fortsette å skape enklere løsninger for tilhengerutleie og bidra til å gjøre transport mer bekvemt for alle.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen