Lej en trailer på Bornholm med Freetrailer

Lej en trailer på Bornholm

At have adgang til en pålidelig trailer er ofte afgørende for en bred vifte af transportbehov, uanset om det handler om flytning, havearbejde eller større indkøb. Bornholm har længe haft et behov for nem og praktisk trailerudlejning, og Freetrailer har lyttet til denne efterspørgsel.

Nu kan du nemlig finde Freetrailer flere steder på øen, så du nemt finder trailerudlejning på Bornholm. Freetrailer har således trailere stående hos partnere i både Nexø, Rønne og den helt nye lokation i Gudhjem. Således har alle øboere og andet godtfolk aldrig langt til en trailer.

Gudhjem: Ny lokation i samarbejde med Dagli’Brugsen

I Gudhjem har Freetrailer etableret et spændende samarbejde med Dagli’Brugsen, der gør det nemmere end nogensinde at låne en trailer. Dette er en glædelig nyhed for både faste kunder og besøgende på Bornholm. Uanset om du har boet på Bornholm hele dit liv eller er turist på øen, er det nu en lempelig opgave at få fat i en trailer til at imødekomme dine transportbehov. Dagli’Brugsen i Gudhjem er med sin centrale beliggenhed en ideel partner i dette initiativ. 

Dagli’Brugsen stiller sine egne åbne trailere til rådighed, mens Freetrailer har lukkede trailere stående i samarbejde med IKEA. Du har derfor flere muligheder for at finde en trailer, der passer til dine behov.

Hvis du har behov for en lukket trailer, for at beskytte dine varer mod vejr og vind, kan du nemt reservere den via Freetrailer-appen. Appen giver dig mulighed for at planlægge din trailerudlejning i forvejen, hvilket sikrer, at traileren er klar til afhentning, når du har brug for den. Afhentningen er en leg, da traileren venter på dig på parkeringspladsen foran Dagli’Brugsen. Hele trailerudlejning sørger du selv for gennem appen.

Lej en trailer på Bornholm

Freetrailer på hele Bornholm – også i Nexø og Rønne

Hvis du befinder dig i andre dele af Bornholm og har brug for en trailer, er Freetrailer også til stede i Nexø og Rønne. I Nexø kan du finde Freetrailer hos både IKEAs Pick Up Point og jem & fix, mens vi i Rønne er tilgængelige hos ILVA og jem & fix.

Udbudet af Freetrailer-udlejningssteder gør det muligt for borgerne på Bornholm at nyde godt af nem adgang til trailere, uanset hvor de befinder sig på øen. Dette er især praktisk for dem, der har brug for en trailer til større indkøb, havearbejde eller flytning, uanset om de er i Nexø, Gudhjem eller Rønne.

Så næste gang du står over for et transportbehov på Bornholm, tænk på Freetrailer. Deres bredt dækkende netværk af trailerudlejningssteder over hele øen, herunder den nye lokation i Gudhjem, gør det nemt og bekvemt at få fat i en trailer. Uanset om du har brug for en trailer til dit næste projekt, dine indkøb eller en flytning, er Freetrailer din pålidelige partner på Bornholm.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen