Ledelse og investorer køber aktier i Freetrailer

Investor nyt fra Freetrailer

278.000 aktier skifter hænder i Freetrailer Group A/S. Sælger er bestyrelsesformand og medstifter Allan Sønderskov Darré.  

Køberne af aktierne inkluderer de nuværende investorer i Freetrailer Group, Dico A/S samt Symmetry Invest, der begge øger deres engagement i selskabet. Derudover har Freetrailer Group CEO, Nicolai Frisch Erichsen, og Group CFO, Martin Damm, også erhvervet en andel af aktierne. 

Direktør i Dico A/S, Jesper Lohmann, udtaler: “Vi har været investorer i Freetrailer Group A/S siden børsintroduktionen i 2018 og har stor tiltro til Freetrailers deleøkonomiske platform samt selskabets internationale potentiale. Det var derfor ikke en svær beslutning at øge vores eksponering i Freetrailer Group A/S, da muligheden opstod.” 

Freetrailer gennemførte en ledelsesændring i januar og annoncerede i forbindelse med halvårsregnskabet en mere progressiv vækststrategi. 

Vi har fulgt Freetrailer gennem en længere årrække og har været imponeret over den stærke markedsposition man har opbygget. Vi har kendt Nicolai længe og fulgt hans imponerende resultater hos andre selskaber, og er sikre på at han sammen med Freetrailers øvrige dygtige medarbejdere kan levere flotte resultater fremadrettet. Vi er derfor glade for at vi siden marts har fået muligheden for at opbygge en større position i Freetrailer.

 

“Af personlige årsager har jeg ønsket at reducere min position i Freetrailer Group A/S. Det har været vigtigt for mig, at køberne af de udbudte aktier er investorer, som jeg ved støtter op om den strategi, vi har lagt for selskabet. Jeg er derfor meget tilfreds med, at en gruppe af nuværende investorer og ledende medarbejdere har tilbudt at købe min position.” udtaler Allan Sønderskov Darré.  

Det samlede antal aktier i Freetrailer Group A/S udgør 9.503.300 med en markedsværdi på DKK 238 mio.  

*Symmetry Invest er en afdeling under Kapitalforeningen Wealth Invest.

Læs nyheden:

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen