Materialepladsen i Helsinge bliver en del af Freetrailer

Materialepladsen Freetrailer

Er du træt af at skulle tage flere ture til byggemarkedet eller genbrugspladsen, fordi du ikke kan få plads til alle materialer i bilen? Så har vi en god nyhed til dig! Materialepladsen i Helsinge har nu indgået samarbejde med Freetrailer, så du nu kan leje en trailer og nemt transportere dine materialer.

Der er tre åbne dobbelt akslede trailere, eller boogietrailere, til rådighed, så du har adgang til den trailer, der passer bedst til dine behov. Materialepladsen i Helsinge er ikke den første i rækken af Materialepladser, der indgår samarbejde med Freetrailer. Allerede nu kan man leje en trailer hos Materialepladserne i Næstved, Ringsted, Roskilde og Vordingborg.

Samarbejdet har været en succes hos de øvrige Materialepladser, da det giver kunderne mulighed for nemt at transportere større mængder materialer. Freetrailer-appen gør det nemt at reservere og afhente en trailer, så du kan få styr på dine materialer på kort tid.

Materialepladsen i Helsinge er begejstrede over samarbejdet med Freetrailer, og de ser frem til at give deres kunder den bedste service og transportløsning. Så næste gang du skal have fat i større mængder materialer, kan du med fordel leje en trailer hos Materialepladsen i Helsinge med Freetrailer-appen.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen