Elgiganten og Freetrailer rammer over 30 lokationer

Elgiganten Freetrailer

Elgiganten og Freetrailer meddeler, at samarbejdet udvides med yderligere 3 butikker i Danmark. Det betyder, at kunder nu kan låne en trailer fra 32 Elgiganten-butikker i hele landet, herunder de nye butikker i Kalundborg, Thisted og Haderslev.

Freetrailer er en smart transportløsning, der både øger Elgigantens synlighed og brandidentitet. Ved at placere reklamebudskaber på trailere promoveres virksomheden på vejene og når potentielle kunder i hele landet. Samtidig får kunderne en nem og bekvem måde at transportere deres varer på, hvilket giver en exceptionel kundeoplevelse.

Ifølge Lars Rægaard, varehuschef for Elgiganten Thisted, er samarbejdet med Freetrailer en stor fordel for både virksomheden og kunderne:

"Vi er glade for at tilslutte os samarbejdet med Freetrailer, da det giver vores kunder endnu flere muligheder for at kunne transportere deres varer på en let og bekvem måde. Vi ser frem til at byde vores kunder velkommen til at låne en Freetrailer gratis ved vores butik i Thisted."

Den udvidede samarbejdsaftale mellem Elgiganten og Freetrailer er en win-win mulighed for begge parter, der skaber en bedre kundeoplevelse og øger Elgigantens eksponering på samme tid.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen