Freetrailer underskriver rammeaftale med SGDS Gruppen i Sverige

Freetrailer SGDS Gruppen

Freetrailer Group A/S har indgået et strategisk partnerskab med SGDS Gruppen i Sverige. Med rammeaftalen bliver Freetrailer den foretrukne partner for flere af SGDS Gruppens brands.

Freetrailer Group A/S, den deleøkonomiske virksomhed, meddeler i dag, at de netop har underskrevet en rammeaftale med SGDS Gruppen i Sverige. Det gør Freetrailer til SGDS Gruppens foretrukne partner indenfor full-service trailerløsninger.

Optimera, en af Sveriges førende kæder af professionelle byggemarkeder, vil være de første til at bruge den nye rammeaftale til deres butikker, hvilket markerer starten på implementeringen af aftalen.

“Vi har en klar ambition om at øge kendskabet til vores brand og vores mange butikker i hele Sverige. I den proces vil de mange trailere med vores branding på være en vigtig faktor. Samtidig hæver vi serviceniveauet for vores professionelle kunder, som nu får lettere ved at transportere deres indkøb,” siger Daniel Bik, administrerende direktør for Optimera.

Johan Wijkander, Country Manager for Freetrailer i Sverige, ser partnerskabet som et strategisk vigtigt skridt for Freetrailer.

"Rammeaftalen med SGDS Gruppen understøtter vores vækststrategi i Sverige, især i B2B-segmentet, hvor vi ser et stort potentiale. Med adgang til SGDS Gruppens netværk kan vi nu nå bredere ud til fagfolk som tømrere, murere og blikkenslagere i hele landet. Dette partnerskab styrker vores position som en foretrukken partner inden for trailerudlejning og åbner døre til at udvide vores service til at dække hele Sverige. Vi er stærkt opsatte på at udnytte denne mulighed for at styrke vores tilbud til professionelle kunder"

B2B-segment i vækst

Ifølge Nicolai Frisch, Group CEO for Freetrailer, har virksomheden bemærket en stigende interesse fra B2B-segmentet i de senere år.

“Værdien af vores full service-koncept spreder sig hurtigt til B2B-segmentet. Mange virksomheder med professionelle kunder har set et stort potentiale i at tilføje et ekstra lag til deres markedsføring og øge kendskabet til deres virksomhed gennem de mange trailere på vejen med deres branding,” siger Nicolai Frisch.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen