Freetrailer leverer 46,8% vækst i udlejningsaktivitet i Q3

Investor nyt

Freetrailer Group A/S opnåede 287.222 udlejninger i perioden januar til marts, hvilket svarer til en stigning på 46,8%, sammenlignet med den samme periode sidste år. Med 114.458 udlejninger i marts alene, satte Freetrailer ny rekord for antal udlejninger på en enkelt måned.

Til trods for dårligt vejr i påskeperioden, bekræfter udlejningsdataene, at Freetrailers brugere har taget konceptet til sig. Med 31.672 udlejninger i uge 13, blev der sat ny ugentlig udlejningsrekord. Udlejningsfrekvensen ramte 97 pct. for ugen. Den tidligere rekord var på 29.071 udlejninger, sat i uge 31, 2023.

Baggrunden for den markante vækst i antallet af udlejninger sker som følge af et optimeret produktmix samt styrkelse af serviceteamet. Et serviceteam der sikrer at trailerne altid står klar og er velholdte ude hos Freetrailers partnere.

Freetrailer Group A/S har oplevet en vækst på 46,5% i antallet af udlejningsenheder over 12 måneder, stigende fra 3.195 enheder (31. marts 2023) til 4.681 ved udgangen af tredje kvartal. 

Freetrailer forventer inden udgangen af juni samlet mere end 4.750 udlejningsenheder på vejene på selskabets fire markeder.

Freetrailer investerer i fremtidig vækst

“De seneste måneders flotte udlejningstal, sammen med interessen fra nye partnere og muligheder for udvidelse med eksisterende partnere, har givet Freetrailer-teamet fortsat optimisme omkring konceptets potentiale.

Efter en omfattende transformation af Freetrailers forretning i 2023, hvor vi blev mere datadrevne og skalerbare, vil 2024 være et år, hvor vi investerer i nye byer og en forbedret teknologisk platform,” udtaler Nicolai Frisch, Group CEO for Freetrailer.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen