Freetrailer og Daells Bolighus hjælper din transportoplevelse i Odense og Glostrup

Daells Bolighus trailere

Vi er henrykte over at meddele vores spændende partnerskab med Daells Bolighus, hvor vi sammen introducerer en helt ny måde at komme omkring på – nu kan du nemlig leje en gratis trailer ved Daells Bolighus i Odense og Glostrup.

Freetrailer og Daells Bolighus har slået sig sammen om et banebrydende samarbejde, der ikke kun gør transporten mere praktisk, men også tilfører en unik brandingoplevelse på vejene. Trailere, der ikke kun tjener som nyttige transportmidler, men også som rullende repræsentanter af Daells Bolighus’ nye visuelle identitet, er nu tilgængelige i Glostrup og Odense.

Dette nyskabende samarbejde er mere end bare en praktisk løsning; det er en unik mulighed for lokalsamfundet til at stifte bekendtskab med Daells Bolighus’ banebrydende deleøkonomiske tilgang. Uanset om man er kunde hos Daells Bolighus eller ej, har alle nu mulighed for at drage fordel af de tilgængelige trailere. Med Freetrailer appen kan du gratis låne en trailer her og nu.

Brian Seemann Broe, administrerende direktør hos Daells Bolighus, udtrykker sin glæde over samarbejdet: “Vi er begejstrede for at kunne tilbyde denne nye og innovative transportløsning til vores kunder og lokalsamfundet. Det er mere end bare en trailer; det er en oplevelse af selvbestemmelse og kvalitet på farten!”

Samarbejdet med Daells Bolighus er et stærkt skridt mod en mere tilgængelig og innovativ fremtid. Dette deleøkonomiske partnerskab markerer ikke blot en praktisk udvikling, men er et autentisk statement på vejen mod en fremtid, hvor transportoplevelsen bliver mere enkel og tilgængelig. Gør brug af denne innovative transportmulighed ved at låne en trailer nemt og bekvemt gennem Freetrailer-appen – det er tid til at opleve transport på en helt ny måde!

"Vi er glade for at kunne tilbyde denne innovative transportløsning til vores kunder og lokalsamfundet. Det er mere end bare en trailer; det er en mulighed for dig til at skabe din egen transportoplevelse!"

Samarbejdet med Daells Bolighus er et stærkt skridt mod en mere tilgængelig og innovativ fremtid. Dette deleøkonomiske partnerskab markerer ikke blot en praktisk udvikling, men er et autentisk statement på vejen mod en fremtid, hvor transportoplevelsen bliver mere enkel og tilgængelig. Det handler om at låne, frem for at eje.

Uanset om du handler hos Daells Bolighus eller ej, er trailere nu tilgængelige for alle. Det er ikke kun en praktisk løsning, det er en oplevelse af frihed og kvalitet på farten. Så hvorfor vente? Gør din næste transportoplevelse unik ved at leje en trailer fra Daells Bolighus gennem Freetrailer-appen. Det er nemt, bekvemt og lige ved hånden! 

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen