Indberetning af ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner i Freetrailer Group A/S 

Investor nyt

Bestyrelsesformand Thomas Zeihlund har erhvervet 40.000 aktier i Freetrailer gennem sit selskab, Riverhorse ApS.  

Freetrailer Group A/S meddeler i dag, at bestyrelsesformand Thomas Zeihlund har foretaget en betydelig investering i selskabets aktier.  

"Jeg har fulgt Freetrailers udvikling tæt de seneste år, men efter min nylige tiltrædelse som bestyrelsesformand har jeg også fået indsigt i en spændende virksomhed med et stærkt ledelsesteam. Freetrailer har det seneste år øget væksten markant med sund økonomi gennem flere nyskabende initiativer og vigtige partnerskaber i både Danmark, Tyskland, Sverige og Norge. Jeg tror på, at Freetrailer Group går en meget spændende fremtid i møde, og derfor har jeg valgt at købe aktier i selskabet,"


Fremadrettet vil Freetrailer offentliggøre transaktioner, hvor ledende medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer eller deres nærtstående køber eller sælger aktier i selskabet for et samlet beløb, der overstiger 20.000 euro.

Læs pressemeddelelsen:

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen