Freetrailer anställer en country manager i Tyskland

Freetrailer Deutschland

Ralf Stolz er ny country manager for Freetrailer Tyskland

Freetrailer Group lägger fullt fokus på tillväxt i Tyskland. Därför anställer de fr.o.m. den 1 maj 2021 företagets tyska Country Manager till att ansvara för lanseringen.

Nu kommer tyska konsumenter verkligen att få lära känna Freetrailers delningsekonomiska koncept. Freetrailer etablerade sig på den tyska marknaden redan hösten 2020 tillsammans med IKEA i Karlsruhe. Men som ett resultat av Coronasituationen i Tyskland har de valt att hålla tillbaka ytterligare lansering lite grand. Trots Corona har Freetrailer-konceptet varit en stor framgång i Karlsruhe, och även om pandemin fortfarande plågar Tyskland med fortsatta nedstängningar, lägger nu Freetrailer extra fokus på att bearbeta den tyska marknaden. Det första steget är anställningen av Ralf Stolz som tysk Country Manager med säte i Frankfurt. 

Ralf Stolz kommer från en karriär som VD och försäljningschef för ett antal europeiska och skandinaviska företag.

”Redan vid den första introduktionen till Freetrailers delningsekonomiska koncept väcktes min uppmärksamhet och nyfikenhet. Jag är säker på att konceptet även kommer att få fotfäste på den tyska marknaden, precis som på den skandinaviska. Jag ser väldigt mycket fram emot att påbörja den här resan tillsammans med resten av Freetrailer-teamet. Jag ser fram emot att börja utnyttja den enorma potential som ligger framför oss i Tyskland, säger Ralf Stolz, Country Manager Freetrailer Tyskland.

Ralf Stolz

välstånd i Tyskland

Philip Filipsen, koncernchef för Freetrailer Group, är nöjd med att etableringen på den tyska marknaden nu verkligen har kommit gång i och med anställningen av Ralf Stolz. Han ser fram emot lanseringen av Freetrailer-konceptet på den tyska marknaden.

”Vi har under många år nu sett att Freetrailers delningsekonomiska koncept har varit en framgång på de skandinaviska marknaderna. Till stor glädje för både oss själva, våra samarbetspartners och användare. Vi har gjort fantastiska framsteg i Skandinavien och jag är övertygad om att vi tillsammans med Ralf kan föra den framgång och erfarenhet vi har från dessa marknader vidare till den tyska, säger Philip Filipsen.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen