Support: +47 21 99 97 97 [email protected]

Fra startup til markedsleder i Skandinavien

Vi stræber efter at tænke anderledes og udforme ideer, der gør transport fra A til B så nemt som mulig.

Introduktion

En idé født ud af den deleøkonomisk verden, der i dag er vokset sig til en international virksomhed med vokseværk

Hvorfor vælge Freetrailer?
Vi stræber efter at tænke anderledes og udforme ideer, der gør transport fra A til B så nem som mulig. Vi ved at folk har fået mindre tid, og gerne vil bruge deres penge fornuftigt. Hos Freetrailer er convenience det vigtigste, som vi kan tilbyde kunden. En nem løsning, en gratis løsning.
Hvordan fungerer konceptet?
Freetrailer har etableret og udbygget et marked for udlån af Freetrailere, hvor kunder gratis kan låne en trailer, og hvor trailerudlejere får eksponeret deres virksomhed, flere kundebesøg samt mulighed for øget salg. Freetrailer er i alt sin enkelthed et ekstra gratis servicetilbud til vores partners kunder. Konceptet skaber merværdi for både forretningen og kunderne – det kalder vi WIN-WIN.
Hvem og hvad er vi?
Freetrailer er gratis trailerudlån, der ikke er købsbetinget, hos partnere i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge m.fl. Grundlagt i 2004 med en forretningsmodel bygget op om gratis lån af trailere, er Freetrailer på kort tid vokset til at være en vigtig spiller i den deleøkonomiske verden.

Historien bag eventyret

Freetrailer startede for mere end 15 år siden med et koncept, der blev båret frem af nutidens deleøkonomi. Konceptet skulle gøre gavn og gøre en forskel, samtidig med, at man kunne tjene på det. Kernen i deleøkonomien.

Da de første gratis Freetrailere rullede ud på landevejene i 2004, var der ikke mange inden for udlejningsbranchen, der troede på vores dele-økonomiske forretningsmodel – nu er vi markedslederne.

Læs vores historie
Freetrailer er startet i Danmark i 2004 af Allan Sønderskov Darré og Aksel Blomgren Ambjørner. Baseret på den unikke forretningsidé, at varehuse, byggemarkeder og andre virksomheder kan tilbyde deres kunder den service at låne en Freetrailer gratis. En god kundeoplevelse, der skaber loyalitet, og styrker salget. Samtidig dekoreres Freetrailerne, så virksomheden eksponeres med logo og reklamebudskaber. IKEA var den første virksomhed, der blev Freetrailer partner. Siden er konceptet blevet en så stor succes, at Freetrailer er førende på trailermarkedet i Danmark. Forretningen er udvidet med Sverige i 2006, Tyskland i 2013 og Norge i 2015. Nu har glade kunder lånt en gratis Freetrailer mere end 1,1 million gange!

+1700 trailere i omløb

Den høje udlånsprocent er med til at sørge for, at antallet af trailere hos partnerne går op.

+300 afhentningssteder

Vores ambition er, at alle kan låne en Freetrailer i deres nærområde. Deleøkonomien er kommet for at blive.

+470.000 udlån om året

Med mere end 470.000 udlån om året er vi markedsførende i Skandinavien inden for udlejningsbranchen.

Vil du med på rejsen?

Kom godt i gang herunder uanset om du bruge en Freetrailer, er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for partnerskab eller hvis du vil med på holdet som kollega.

Reservér din Freetrailer

Uanset om du skal flytte, transportere varer eller andre møbler, er Freetrailer den billigste måde at leje en trailer på.

Bliv partner med Freetrailer

Freetrailerkonceptet skaber merværdi for både forretningen og kunderne. Besøg vores B2B-hjemmeside, hvis det lyder interessant.

Søg job hos Freetrailer

Er du interesseret i at arbejde i et fedt miljø med de bedste kollegaer? Så er Freetrailer måske noget for dig.

CSR Mærker

Miljøvenlig pakning

Bæredygtighed er gennemsyret i vores organisation. Hos Freetrailer støtter vi bæredygtighed, og dermed også miljøvenlig pakning. Vi har fokus på minimering af papirspild og har minimeret antallet af pakkeforsendelser for miljøets skyld.

Diversity

Ingen fortjener at blive diskrimineret, uanset farve, religion, sexuel overbevisning, alder, køn eller politisk holdning. Freetrailer er medlem af Diversity Badge.

Har du brug for hjælp?

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage

Ring til os

+45 88 537 700

Send en mail

[email protected]

}

Telefontider i dag

Lukket