Freetrailer utvider samarbeidet med Hageland

Lei tilhenger Hageland

Vi er begeistret for å kunngjøre at Freetrailer nå utvider samarbeidet med Hageland i Norge! Fire nye Hageland-butikker har nå blitt en del av samarbeidet, og det betyr at Freetrailer nå er tilgjengelig i totalt fem Hageland-butikker over hele landet.

Dette er en stor nyhet for alle våre kunder og gir enda flere muligheter for en enkel og problemfri flytteopplevelse.  

Vi har allerede et fantastisk samarbeid med Hageland, og vi er glade for å kunne utvide dette samarbeidet og hjelpe enda flere kunder med å nyte fordelene med vår gratis tilhengerutleie.  

”Vi er veldig glade for å være en del av Freetrailer tjenesten og kunne tilby våre kunder gratis tilhengere. Dette samarbeidet gjør det enklere for kundene å få med seg alle hageprodukter de trenger, samtidig som det gir oss en unik mulighet til å nå ut til enda flere potensielle kunder gjennom reklamen på tilhengerne.”

Vi gleder oss til å fortsette å samarbeide med Hageland og tilby våre tjenester til enda flere kunder i Norge. Med Freetrailer og Hageland som partnere kan du være sikker på at du vil få den best mulige flytteopplevelsen. Så ikke nøl med å besøke en av Hageland-butikkene og få tilgang til vår gratis hengerutleie i dag!

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Download Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen

Freetrailer app Norge

Last ned appen nå og kom i gang.
Det er gratis og superenkelt!