Vi oplever pt. tekniske problemer med vores betalingsløsning og arbejder på det! Tak for tålmodigheden.

Freetrailer udvider organisationen med stærk salgsprofil i Tyskland

Lars Mellgaard, Freetrailer

Freetrailer Group A/S skruer nu massivt op for aktivitetsniveauet på de tysktalende markeder. En helt ny og ambitiøs strategi ligger klar, og som led i satsningen har man ansat Lars Mellgaard som ny Sales Director for både Tyskland og DACH-regionen.

Freetrailer Group A/S har i en nyoprettet stilling ansat Lars Mellgaard som ny Sales Director for Freetrailer i både Tyskland og DACH-regionen. Ansættelsen sker som led i en helt ny vækststrategi, hvor målet er at udvide den eksisterende  kundeportefølje i Tyskland og samtidig løfte salget ind i nye brancher.

Lars Mellgaard kommer fra en stilling som salgs- og marketingchef i virksomheden Avalon Steritech (i EMEA-regionen), herunder ISS’s globale aftale. Han har gennem sin professionelle karriere opbygget en solid erfaring med blandt andet skalering af forretninger og opstart på nye markeder.

"Omdrejningspunktet for vores nye strategi er at vinde strategisk udvalgte byer fremfor at fokusere på hele landet. Potentialet for at udvide forretningen i Tyskland og dermed vækste vores eksisterende partnerportefølje har aldrig været større, og her bliver Lars en vigtig brik. Han er meget resultatorienteret og har stor erfaring med at ekspandere eksisterende markeder og med at udvikle nye. Hans styrker er uden tvivl afgørende for, at vi kan skabe succes på et relativt nyt marked."

Nicolai Frisch Erichsen, der er Interim CEO, ser ansættelsen af Lars Mellgaard som et naturligt næste skridt til at fortsætte positioneringen og den igangværende succes på det tyske marked.

– Vores country manager i Tyskland har siden opstarten i 2020 vist imponerende resultater, hvilket betyder, at vi i dag eksempelvis har 39 IKEA-lokationer over hele landet med i alt 146 udlejningsprodukter. Han har skabt et fantastisk vækstudgangspunkt for os, og med Lars ombord i Tyskland kan vi nu sætte ekstra speed på indsatsen og udnytte det gigantiske markedspotentiale for deleøkonomiske produkter, som vi ser i landet, siger Nicolai Frisch Erichsen.

Lars Mellgaard tiltrådte stillingen den 1. april 2023.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen