Vi oplever pt. tekniske problemer med vores betalingsløsning og arbejder på det! Tak for tålmodigheden.

Freetrailer ansætter country manager i Tyskland

Freetrailer Deutschland

Ralf Stolz er ny country manager for Freetrailer Tyskland

Freetrailer Group sætter fuld fokus på væksten i Tyskland og ansætter pr. 1. Maj 2021 selskabets tyske Country Manager til at stå for udrulningen.

Nu skal de tyske forbrugere for alvor lære Freetrailers deleøkonomiske koncept at kende. Freetrailer etablerede sig allerede i efteråret 2020 på det tyske marked sammen med IKEA i Karlsruhe, men har som følge at Corona situationen i Tyskland valgt at holde lidt igen med yderligere udrulning. På trods af Corona situationen har Freetrailer konceptet været en stor succes i Karlsruhe, og selv om Corona stadigt plager Tyskland med fortsatte nedlukninger, sætter Freetrailer nu ekstra fokus på bearbejdning af det tyske marked med ansættelsen af Ralf Stolz som tysk Country Manager med placering i Frankfurt.   

Ralf Stolz kommer fra en karriere som Managing og Sales director for en række europæiske og skandinaviske selskaber.

“Allerede ved første introduktion til Freetrailers deleøkonomiske koncept blev min opmærksomhed og nysgerrighed vagt. Jeg er sikker på, at konceptet vil vinde indpas, også på det tyske marked, som det er sket i Skandinavien. Jeg glæder mig meget til at starte denne rejse sammen med det øvrige Freetrailer team. Jeg ser frem til at komme i gang med at udnytte det kæmpe potentiale, der ligger foran os i Tyskland,” siger Ralf Stolz, Country Manager Freetrailer Tyskland.

Ralf Stolz

Indtager Tyskland

Philip Filipsen, Group CEO for Freetrailer Group, glæder sig over etableringen på det tyske marked. Ansættelsen af Ralf Stolz sætter for alvor i gang i den tyske udbredelse. Han ser frem mod udrulningen af Freetrailer konceptet på det tyske marked: 

“Vi har nu igennem mange år vist at Freetrailers deleøkonomiske koncept har været en succes på de Skandinaviske markeder. Til glæde for os selv, vores partnere og brugere. Vi har haft en fantastisk fremgang i Skandinavien, og jeg er overbevist om, at vi sammen med Ralf kan overføre den succes og erfaring, vi har fra disse markeder til det tyske,” siger Philip Filipsen.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen